Epizodista

Minden, ami streaming

2021 legjobb sorozatai

2021 legjobb sorozatairól ezúttal csak röviden, néhány soros gondolatban emlékezek meg. Kiváló év volt, amelyet egyértelműen az HBO uralt.

Nézzük az általam legjobbaknak tartott alkotásokat

15. Reservation Dogs (FX): Mintha indián hallucinogén szerek hatása alatt néznénk végig a humoros, de leginkább emberi történeteket a rezervátumban élő fiatalokról.

14. Invincible (Amazon): véres, fordulatos, nem megalkuvó, akárcsak a képregényes alapja.

13. Maid (Netflix): a csodálatos Margaret Qualley a szívünket túl gyakran kitépő drámában.

12. The Great (Hulu): semmiféle sophomore slump, az új felállás ellenére maradt a színvonal.

11. Mare of Easttown(HBO): a nyomozás rész korrekt, a karakterdráma viszont brutálisan erős.

10. The Underground Railroad (Amazon): Barry Jenkins audio-vizuális csodája nagyobb figyelmet érdemelt volna.

9. Hacks (HBO Max): az év egyik nagy meglepetése, Jean Smart szenzációs, a humor és a dráma arányát pedig tökéletesen eltalálták.

8. Mythic Quest (Apple TV+): féltettem a zseniális 1. évad után, és bár kicsit inkonzitensebb volt, kétségtelenül a legjobb comedy maradt.

7. The White Lotus (HBO): gyönyörűen összeállt minden történetszál Mike White szatirikus, egyedi karaktereket felvonultató sorozatának végére.

6. For all Mankind (Apple TV+): A feszültséggel teli 2. évadával az Apple eddigi legjobb drámájává avanzsált.

5. Mayor of Kingstown (Paramount+): Taylor Sheridan részről részre emeli a téteket, a szépen összeérő történetszálaival odaszögez a képernyő elé ez a sötét tónusú dráma.

4. Station Eleven (HBO Max): letaglózó élmény, tökéletes tükör az emberiségnek. Az HBO Max eddigi legjobb saját gyártású sorozata.

3. Arcane (Netflix): az év másik nagy, 'nem láttam jönni' meglepetése. Elsőrangú kivitelezés, meglepően jó karakterdrámával megspékelve. A látványvilág, a zene, és a fordulatok is jól vannak kivitelezve.

2. Scenes from a Marriage (HBO): fájt nézni.... de mégis hatalmas élmény volt. Mindeközben Oscar Isaac es Jessica Chastain az év legjobb alakításait rakták le az asztalra.

1. Succession (HBO): az évadzáró minden idők egyik legjobb epizódja. És ebben az a legszebb, hogy az addig vezető út is hibátlan volt. A Roy gyerekek végleg felnőttek.

letoltes_1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://epizodista.blog.hu/api/trackback/id/tr1317511070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

A célom a külföldi és hazai streaming szolgáltatók kínálatának bemutatása.

Kategóriák

Utolsó kommentek

  • ekat: Hogy érted, a Ted Lasso-nál, hogy "nem volt még hazai premier"? Fent van a Magyarországon elérhető... (2021.01.04. 12:45) 2020 legjobb sorozatai
  • Hülye aki elolvassa!: A The good fight az őrületig fokozza a Trump fóbiát és az antirasszista harcot. Aki erre kíváncsi,... (2021.01.04. 08:32) 2020 legjobb sorozatai
  • eßemfaßom meg áll: Itt jegyezném meg, hogy sorozatokat nem csak az usa gyárt, ott vannak pl az angolok a the crown-al... (2021.01.04. 07:04) 2020 legjobb sorozatai
  • eßemfaßom meg áll: @arthurthedent: rossz hírem van, a "sakkozónő" nem azért jó mert sznobok és modorosak vagyunk hane... (2021.01.04. 06:58) 2020 legjobb sorozatai
  • doggfather: az én listám: Kedvenc 2020-as sorozataim: . 10. Space force 1. évad 9. Avenue 5 1. évad 8. Mandal... (2021.01.03. 18:01) 2020 legjobb sorozatai
  • Utolsó 20

Címkék

süti beállítások módosítása